Abych dokázal vytvořit skvělé víno, začal jsem hledáním malých vinic, které vypadaly slibně díky své unikátní kombinaci půdy a charakteru hroznů. Jakmile hrozny dozrají do dokonalosti, jsou pečlivě ručně sbírány do malých košíků. Ve sklepě jsou bobule podrobeny další selekci, každý hrozen je prohlédnut, aby se zajistilo, že se do této magické směsi dostane pouze bezchybné ovoce.

Mít hrozny vykazující skvělý potenciál je příjemný začátek. Abych získal skutečně komplexní víno, zbavím se 15% moštu ihned po rozmačkání, což zaručí, že extrakce barvy, taninu a chuti ze slupek je maximální. Po dokončení fermentace jsou slupky jemně lisovány v malém vinařském lisu, výnos je velmi malý, ale je zajištěno, že není extrahována žádná tvrdá taninová chuť. Víno je poté plněno do malých dubových sudů, bez použití čerpadla, kde zraje.

Během osmnácti měsíců zrání v sudu, dochází ke spojení latentních charakteristik dřeva s ovocem ve víně. Poté je víno blendováno a nakonec plněno do lahví. Pro zdůraznění ohromné péče, která je věnována výrobě tohoto vína, nese štítek z čisté bavlny jméno Milla, jméno mého prvorozeného dítěte, které se narodilo pouhý týden před mou první sklizní. Nakonec je každá láhev ručně očíslována, zavoskována a opatřena naší pečetí, ponechávající  Vás s naším Dílem, který bude hrdě stát na jakémkoliv stole – bud´ slavnostním  či jídelním.